PsychologyNow Team

Περιεχόμενο, διεργασία και αναστοχασμός στη συστημική ψυχοθεραπεία | Distinction between politics and/or semantics as intervention domains

Περιεχόμενο, διεργασία και αναστοχασμός στη συστημική ψυχοθεραπεία | Distinction between politics and/or semantics as intervention domains

PsychologyNow Team

Η Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο. έχει τη χαρά να διοργανώνει για τα μέλη της και για ειδικούς ψυχικής υγείας βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Περιεχόμενο, διεργασία και αναστοχασμός στη συστημική ψυχοθεραπεία». “Distinction between politics and/or semantics as intervention domains”.


EESKEPSO periexomeno esΜε τον Soren Willert, ομότιμο καθηγητή ψυχολογίας και ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Aalborg της Δανίας

Ο Soren Willert θα ξεκινήσει το 4ωρο βιωματικό σεμινάριο με μια μικρή εισαγωγή  πάνω στη διάκριση ανάμεσα στα politics και/ή στα semantics, ως πεδία παρέμβασης (Keeney and Ross: Mind in Therapy).

Είναι μια πρόσκληση  για να προκαλέσουμε έναν διάλογο με τον εαυτό μας και με τον ίδιο σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο διάλογος θα λειτουργήσει ως έναυσμα για ένα βιωματικό και διαδραστικό εργαστήριο όπου ο Willert θα μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε αυτό που μπορεί να λέγεται “The Milan inspired Danish Way of Systemic Intervention”.

O Soren Willert  (Mag. art of Psychology) έχει εμπεριέξει τη συστημική σκέψη και  πρακτική στη Δανία για πάνω από πέντε δεκαετίες. Έχει διδάξει και κάνει έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Aarhus από το 1968  μέχρι το 2006, οπότε και ίδρυσε "The Center of Systems Development" μαζί με τη Benedicte Madsen, διαμορφώνοντας γενιές ψυχολόγων, διδάσκοντάς τους την τόλμη του να μην είναι κανείς αυθεντία στο περιεχόμενο αλλά κυρίως στη διεργασία.  

Σήμερα ο Soren Willet είναι associate professor στο Institute of Learning and Philosophy,  Πανεπιστήμιο της Aalborg΄s Master Education of Organizational Coaching and Learning.

Ημερομηνία: Σάββατο 16/2/2019  ώρα 10.00-14.00

Τόπος: Triaena Business Center – Αίθουσα «Αθηνά», Λεωφόρος Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι (210 7499300)

Τιμή συμμετοχής: 20€

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6956024319 (Ιωάννα Αναγνωστοπούλου) ή με mail στο hestafta@gmail.com

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...