Super User

Κύκλος διαλέξεων και σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης με την Δρ. Ψυχολογίας Ευγενία Γεωργαντά

Κύκλος διαλέξεων και σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης με την Δρ. Ψυχολογίας Ευγενία Γεωργαντά

Η Βιβλιοθήκη Ανθός υποδέχεται την Δρ. Ψυχολογίας Ευγενία Γεωργαντά σε έναν νέο κύκλο διαλέξεων και σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης.


taxidi sto synaisthima

Στόχος η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε βασικά υπαρξιακά ζητήματα που συχνά βρίσκονται στην ρίζα των ψυχικών μας προβλημάτων.

Στην πρώτη διάλεξη την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 7 μμ με τίτλο «Ο θάνατος ως αφύπνιση», θα αναφερθούμε στην σημασία που έχει ο θάνατος για την ζωή, την σχέση του με την αυθεντικότητα αλλά και τον ‘οίστρο της ζωής’. Πώς μπορεί ο θάνατος να μας αφυπνίσει προς μια ζωή πιο αυθεντική και δημιουργική.

Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 10.30 πμ στο βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Δουλεύοντας με τις απώλειες της ζωής μας» θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τις απώλειες που μας έχουν σημαδέψει. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 7 μμ το θέμα της διάλεξης εστιάζει στην «Αναζήτηση νοήματος σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία». Θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο την επομένη, Σάββατο 10 Ιουνίου στις 10.30 πμ με θέμα «Η Κρίση αξιών και η αναζήτηση προσωπικού νοήματος». Πώς αντιμετωπίζουμε την σημερινή κρίση αξιών; Μπορεί η αναζήτηση προσωπικού νοήματος να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αυξημένης ρευστότητας και αβεβαιότητας της σημερινής κοινωνίας;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Οι διαλέξεις την Παρασκευή διαρκούν μία ώρα (Παρασκευή 27 Μαΐου & 10 Ιουνίου στις 7μμ)

Τα βιωματικά σεμινάρια το Σάββατο διαρκούν τέσσερις ώρες (Σάββατο 28 Μαΐου & 11 Ιουνίου στις 10.30πμ)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι διαλέξεις την Παρασκευή πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο

Τα βιωματικά σεμινάρια έχουν συμμετοχή 30€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

2752047380

info@fougaro-library.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...