Super User

Ιδρυτική Διημερίδα της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας

Ιδρυτική Διημερίδα της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας

Η Ελληνική Νευροψυχολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στην διημερίδα που διοργανώνει στις 9-10 Απριλίου 2016 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Η εγγραφή στις εργασίες της διημερίδας είναι δωρεάν.

 

Η Ελληνική Νευροψυχολογική Εταιρεία (ΕΝΨΕ) ιδρύθηκε το 2014 ως η πρώτη επιστημονική εταιρεία για τη νευροψυχολογία στην Ελλάδα. Η αποστολή της ΕΝΨΕ είναι να προωθήσει το επιστημονικό και επαγγελματικό έργο του νευροψυχολόγου στην Ελλάδα. Η ΕΝΨΕ δίνει έμφαση στην έρευνα, στην κλινική πράξη, στην εκπαίδευση και στις εφαρμογές της επιστημονικής γνώσης. Η ΕΝΨΕ ενισχύει τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των επιστημονικών κλάδων που συμβάλλουν στη διερεύνηση και κατανόηση των σχέσεων που διέπουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και την παραγόμενη συμπεριφορά.

 

Η εταιρεία σήμερα αριθμεί πάνω από 50 μέλη σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Ε. Αγγελάκης, Ε.Αρετούλη, Α. Βίβας, Φ.Βλάχος, Α. Γιαζκουλίδου, Ι. Ζαλώνης, Α. Καραπέτσας, Α. Καράβατος, Μ. Κοσμίδου, Φ. Κωνσταντινίδου, Α. Λιοζίδου, Ε. Μαργιώτη, Λ. Μεσσήνης, Γ. Παξινός, Σ. Παπαγεωργίου, Α. Παπανικολάου, Π. Πατρικέλης, Μ. Πετρίδης, Δ. Πλουμπίδης, Α. Πρωτόπαπας, Π. Σακκά, Ν. Σκαρμέας, Ν. Σμυρνής, Α. Στογιαννίδου, Γ. Στράντζαλης, Ε. Τσάλτα

 

Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

Δείτε το πρόγραμμα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διημερίδας.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...