PsychologyNow Team

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες στην τοξικοεξάρτηση | ΚΕΘΕΑ

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες στην τοξικοεξάρτηση | ΚΕΘΕΑ

PsychologyNow Team

Ξεκινά ο 11ος κύκλος σπουδών για τα έτη 2018-2019 του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συμβουλευτική στον τομέα της τοξικοεξάρτησης: Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η στάση στην επαγγελματική πρακτική».  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες με εμπειρία στο χώρο της απεξάρτησης ή/και της ψυχικής υγείας και οργανώνεται από το ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχιατρικής του University of California San Diego, με τη συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών από πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ.


Το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση της σύγχρονης επιστημονικής γνώσης, στη θετική αλλαγή της επαγγελματικής στάσης γύρω από την εξάρτησης και την κατανόηση των δυνατοτήτων απεξάρτησης και επανένταξης καθώς και στην απόκτηση δεξιοτήτων δια μέσου βιωματικών εργαστηρίων σε επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις, όπως η κινητοποίηση σε θεραπεία, η πρόληψη της υποτροπής, το μετά-τραυματικό άγχος κ.ά.

Το πρόγραμμα προσφέρει συνολικά 50 θέσεις για στελέχη του ΚΕΘΕΑ και επαγγελματίες από άλλους αναγνωρισμένους από το Υπουργείο Υγείας φορείς.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

Δείτε την ανακοίνωση.

Αίτηση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τον Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ (κα. Τζίνη Χριστοφίλη), στέλνοντας e-mail στο education@kethea.gr ή καλώντας στο 210- 9241993-6 (εσωτ. 263).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...