PsychologyNow Team

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Ψυχοδυναμική κατανόηση στην άσκηση της Παιδοψυχιατρικής”, από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Ψυχοδυναμική κατανόηση στην άσκηση της Παιδοψυχιατρικής”, από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος

PsychologyNow Team

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Ψυχοδυναμική Κατανόησή στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής».


Στόχος του Σεμιναρίου. Η ευαισθητοποίηση των Ειδικών Ψυχικής Υγείας στις βασικές έννοιες της Ψυχοδυναμικής Θεωρίας και την εφαρμογή της στην κλινική πράξη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 20/10/2017 έως και 22/6/2018 και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 14:30-16:30 και θα είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών.

Απευθύνεται σε Παιδοψυχιάτρους ειδικευμένους και ειδικευόμενους,Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των παραπάνω ειδικοτιτων.

Κόστος συμμετοχής:

  • 50 ευρώ για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της Εταιρείας και τους ειδικευόμενους Παιδοψυχιάτρους.
  • 80 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες και τα μη ταμειακά ενήμερα μέλη της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής: Στα νέα γραφεία της Π.Ψ.Ε.Ε.-Ένω.ΨΥ.Π.Ε. Κερασουντος 24 & Παπαδιαμαντοπούλου, (ισόγειο).

Αποστολή αιτήσεων προεγγραφών, συνοδευόμενων με ένα σύντομο βιογραφικό ηλεκτρονικά, στη γραμματεία της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας: info@hscap.gr. Επισυνάπτεται η αίτηση.

Δηλώσεις προεγγραφών έως 15 Σεπτεμβρίου 2017

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στη λήξη του Σεμιναρίου. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας*.

*Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των εξόδων συμμετοχής στο λογαριασμό της Εταιρείας-θα λάβετε επόμενη ενημέρωση- και την αποστολή του καταθετηρίου στο info@hscap.gr ή στο fax: 210 7215082.

Δείτε την Ανακοίνωση.

Δείτε το Πρόγραμμα.

Δελτίο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...