Super User

Αιτήσεις Κύκλου Σπουδών 2016-2018 για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Προαγωγή και Αγωγή της Υγείας

Αιτήσεις Κύκλου Σπουδών 2016-2018 για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Προαγωγή και Αγωγή της Υγείας

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου κύκλου σπουδών 2016 - 2018.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας. Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2016, είναι διετές, με υποχρεωτικές απογευματινές παρακολουθήσεις τριών ημερών την εβδομάδα.  Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, πτυχιούχοι των ΑΕΙ πανεπιστήμια της ημεδαπής ή αντιστοίχων τμημάτων της αλλοδαπής των παρακάτω τμημάτων: Ιατρικής, Οδοντιατρικής, ΦΠΨ, Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, ΜΜΕ, Νοσηλευτικής, και ΤΕΙ των παρακάτω τμημάτων: Επισκεπτών-τριών Υγείας, Δημόσιας Υγιεινής, Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Μαιευτικής, Βρεφονηπιοκομίας, καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων το ΠΜΣ επιβάλει δίδακτρα που ανέρχονται στο ποσό των 800 ανά εξάμηνο.

Πληροφορίες για αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι αφού ενημερωθούν για τους στόχους, το αντικείμενο, τη δομή και τη λειτουργία του ΠΜΣ στην ιστοσελίδα http://healthpromotion.med.uoa.gr θα πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 28/5/2016 έως τις 28/6/2016 στη διεύθυνση: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 25 (2ος όροφος)

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

τηλ 210-7222723 (10:00 πμ - 15:00 μμ καθημερινά)

e-mail: chsr@med.uoa.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...