PsychologyNow Team

Προβολή ταινίας: "The Dark Horse" από τους Humanlinks

Προβολή ταινίας: "The Dark Horse" από τους Humanlinks

PsychologyNow Team

Οι "humanlinks" και ο κινηματογράφος MIKROKOSMOS σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας The dark horse την Τετάρτη 5/12/2018 και ώρα 17:00.

Χορηγός Επικοινωνίας: PsychologyNow.gr.


Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Genesis Potini, ενός Νεοζηλανδού σκακιστή που πάσχει από διπολική διαταραχή. Ο Genesis καταφέρνει μέσα από την μεγάλη του αγάπη για το σκάκι να διαχειρίζεται την ασθένεια του και στην συνέχεια να βοηθάει κι άλλους ανθρώπους που υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές.. Είναι παραγωγή Νέας Ζηλανδίας 2014. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του James Napier Robertson και πρωταγωνιστούν ο Cliff Curtis και ο James Rolleston. Απέσπασε στα βραβεία Νέας Ζηλανδίας το τίτλο της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, 1ου και 2ου ανδρικού ρόλου. Επίσης ψηφίστηκε καλύτερη ταινία στα φεστιβάλ κινηματογράφου του Σηάτλ, του Σαν Φρανσίσκο και του Ρότερνταμ το 2015.

αφίσα humanlinks για προβολή ταινίας στο μικρόκοσμο

Οι "Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι" είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος»

MIKROKOSMOS: Λεωφόρος Συγγρού 106 (απέναντι από το εργοστάσιο του FIX ).

Επικοινωνία
Κώστας Καραμπουρνιώτης: 6948320868.
Συντονιστής ομάδας κινηματογράφου humanlinks
Μαργαρίτα Μαθία: 699 4085859 Υπεύθυνη Κινηματογράφου «Μικρόκοσμος»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...