PsychologyNow Team

2ήμερο εκπαιδευτικό workshop "Roots & Fruits of NLP" | 14-15 Δεκεμβρίου 2018

2ήμερο εκπαιδευτικό workshop "Roots & Fruits of NLP" | 14-15 Δεκεμβρίου 2018

PsychologyNow Team

Ο Frank Pucelik, διεθνούς φήμης ομιλητής και εκπαιδευτής, θεωρείται ο «πατέρας του NLP», καθώς είναι ένας εκ των τριών ιδρυτών τού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.


PUCELIK FUL

Η μακρόχρονη εμπειρία του στις εταιρικές εκπαιδεύσεις τον κατατάσσει στους Top-100 US business-trainers (σύμφωνα με το Organizational Development Institute των ΗΠΑ).

Συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογίας και άρθρων σχετικών με τη διοίκηση και παρακίνηση του ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και μελετών σχετικών με τη διαχείριση πληροφοριών.

Ο Frank Pucelik διετέλεσε επίσης Καθηγητής του τμήματος Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Κάθε χρόνο ο Frank εκπαιδεύει περισσότερα από 2,000 ανώτερα και ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων εταιριών.

PUCELIK es1

Επίσης, προσφέρει σπουδαίο εθελοντικό έργο, υποστηρίζοντας πέντε κέντρα αποτοξίνωσης νέων, με προοπτική να επιβλέψει και περισσότερα.

Είναι από τους βασικούς και σταθερούς ομιλητές στα κορυφαία συνέδρια, εκθέσεις, forum, και εκπαιδευτικά events στην Ουκρανία, καθώς και  σε οργανώσεις νέων φοιτητών, όπως AIESEC, FLEX, JCI, SIFE, AEGEE, κλπ.

Το workshop “Roots & Fruits of NLP” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018. Οι ώρες παρακολούθησης είναι 10πμ- 6μμ και ο χώρος διεξαγωγής είναι ο Πολυχώρος Χείρωνας στην Παιανία.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον διεθνή φορέα Meta International.

PUCELIK es2

Παρέχεται ειδική έκπτωση* 15% για τους αναγνώστες του psychologynow.gr, στέλνοντας στο email request@nickfragkias.com τον κωδικό PSYNOW_PUCELIK.Παρέχεται ειδική έκπτωση* 15% για τους αναγνώστες του psychologynow.gr, στέλνοντας στο email request@nickfragkias.com τον κωδικό PSYNOW_PUCELIK.

*Η προσφορά ισχύει για εγγραφές ως 10/12/18.

 

Δείτε τα βίντεο του F. Pucelik για το NLP, το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τον ερχομό του στην Ελλάδα:

Part 1 of 3: "NLP origins"

 

Part 2 of 3: "Roots & Fruits of NLP"

 

Part 3 of 3: "Greece, I am coming"

 

Contact: +30 217 73 50 400, +30 697 37 49 149

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...