PsychologyNow Team

10 χρόνια «Στην Αυλή του Κόσμου» - Party αποδοχής και αγάπης!

10 χρόνια «Στην Αυλή του Κόσμου» - Party αποδοχής και αγάπης!

PsychologyNow Team

Το Κέντρο Ημέρας Εφήβων – Νερών Ενηλίκων με Αυτισμό Δυτικής Αττικής «Στην Αυλή του Κόσμου» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου», συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο!


10xorniaAylhKosmou esParty για διασκέδαση και για καλό σκοπό!

On decks (συμμετέχουν αφιλοκερδώς): Άννα Μαρία ΧαροκόπουΛιάνα Μαστάθη

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου-  Ώρα έναρξης:  20:00

ElVerano/Alea in Style

(Άλσος Μπαρουτάδικο, Έναντι Δαρδανελίων 4 και Ιερά Οδός, Αιγάλεω)

Τιμή με ποτό : 7 ευρώ - Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του Κέντρου Ημέρας

Mε την ευγενική υποστήριξη του Best Radio 92.6

Αυτισμός: Ενημερωθείτε, αποδεχθείτε, αγαπήστε!

Ενημερωθείτε για τον αυτισμό, μιλήστε για αυτόν ανοικτά και χωρίς φόβο. Παρακολουθείστε εκδηλώσεις και γνωρίστε άτομα στο φάσμα και τις οικογένειές τους. Η αποδοχή ξεκινάει ΚΑΙ από τη γνώση.

Μιλάμε για τον αυτισμό, για να καταλάβουν όσοι περισσότεροι γίνεται πόσο γεμάτο προκλήσεις και συνάμα υπέροχο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί στο φάσμα ή να είσαι ο ίδιος μέσα σε αυτό.

Δεν υπάρχει θεραπεία για τον αυτισμό. Μόνο υποστήριξη, εκπαίδευση και αγάπη. Ας θεραπεύσουμε την κοινωνία από τον φόβο της. Όχι τον αυτισμό!

Για πληροφορίες και κρατήσεις:τηλ 2105789190 – www.kpechios.grfb: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Λίγα λόγια για την «Αυλή του Κόσμου»: Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες δομές στην Ελλάδα που εξυπηρετεί τις ανάγκες εφήβων και νεαρών ενηλίκων με αυτισμό μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας. Έχει έδρα το Περιστέρι (Χρυσολωρά 10-12) και λειτουργεί ως μονάδα ημερήσιας θεραπευτικής φροντίδας και ενίσχυσης της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ατόμων, ηλικίας 15-22 ετών με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Σκοπό έχει την κοινωνική ένταξη και λειτουργική αυτονόμηση των μελών του, τη στήριξη των οικογενειών τους, την αγωγή της κοινότητας καθώς και τη δημιουργία δικτύου εθελοντών. Από την αρχή λειτουργίας του έως 31/12/2017 έχουν εξυπηρετηθεί 98 έφηβοι και νεαροί ενήλικες με Δ.Α.Φ. και οι οικογένειες τους.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...