PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας Κοινωνικών Λειτουργών, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ»

Θέσεις εργασίας Κοινωνικών Λειτουργών, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ»

PsychologyNow Team

Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «ESTIA II: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία», που χρηματοδοτείται από Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αναζητά συνεργάτες/ριες για τις ακόλουθες θέσεις εργασίας στις δομές ή διαμερίσματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια Αττικής.


Επιπρόσθετα, οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία ή νομίμως και μονίμως να έχουν απαλλαγεί από αυτήν.

Διαδικασία & Ημερομηνία αποστολής βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του φορέα info@nostos.org.gr από 26/08/2020 έως 10/09/2020 διευκρινίζοντας ότι απαντούν στην παραπάνω ανακοίνωση συμπληρώνοντας το σχετικό κωδικό θέσης και τον τίτλο του προγράμματος «ESTIA II Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία».

Ο φορέας θα εξετάζει τις αιτήσεις με τη σειρά που έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα καλεί σε συνέντευξη τους/τις ενδιαφερόμενους μέχρι την κάλυψη των κενών θέσεων ή των εκάστοτε αναγκών που προκύπτουν.

Δικαιολογητικά θα προσκομίζουν μόνο όσοι/ες επιλεχθούν για τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

Δείτε την Προκήρυξη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...