PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς κ.α για το έργο “Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας”

Θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς κ.α για το έργο “Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας”

PsychologyNow Team

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ή/και σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου κατά περίπτωση κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 681 ΑΚ επ. με κατ΄ελάχιστο σαράντα τέσσερις (44) Εξωτερικούς Συνεργάτες, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο έργο με Κ.Ε. 6465 και τίτλο «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» (MIS5049099 Υποέργο 9), για την κάλυψη των αναγκών του ως άνω έργου.


Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα έχει διάρκεια έως τη λήξη του Υποέργου (ήτοι, 31/05/2023) και αυτές δύνανται να ανανεωθούν ή παραταθούν με επέκταση χρονικού διαστήματος και αναπροσαρμογή του ποσού χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για την κάθε ειδικότητα συνεργατών όπως περιγράφονται παρακάτω, και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας το υπόδειγμα της Πρότασης (βλ. Παράρτημα Ι), το οποίο συνοδεύει την παρούσα πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι και για όσο διάστημα εφαρμόζονται τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση-πρόταση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεσή της, εμπεριέχουσα σκαναρισμένα τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και ώρα 15:00 (τέλος προθεσμίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ee@uth.gr. Θα πρέπει να αναφέρουν στο ΘΕΜΑ του mail τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την οποία υποβάλουν την Πρότασή τους και στο σώμα του email να αναγράφουν το ακόλουθο μήνυμα:

Πρόταση του κου /κας ……………….
στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 26160/23.07.2020 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο με Κ.Ε 6465 της Πράξης με τίτλο «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5049099- Υποέργο 9).

Στο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται ως συνημμένα τρία αρχεία σε μορφή (pdf):

  1. η αίτηση – πρόταση που επισυνάπτεται στην παρούσα ως Παράρτημα Ι,
  2. υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνεται ότι o/η υποψήφιος/α πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση και τα αρχεία που αποστέλλει είναι αντίγραφα των πρωτότυπων που έχει στην κατοχή του/της, ενώ το περιεχόμενο αυτών είναι αληθές και ακριβές.
  3. ενιαίο αρχείο το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα του/της υποψηφίου/ας, αντίγραφο του αστυνομικού δελτίου της ταυτότητας του της υποψηφίου/ας, αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την αξιολόγηση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους σύμφωνα με τα απαιτούμενα κριτήρια – προσόντα στην παρούσα πρόσκληση.
    Η πρόταση (α) και η υπεύθυνη δήλωση (β) πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένες από τον/την υποψήφιο/α με την χρήση προηγμένης ψηφιακής υπογραφής, άλλως να είναι πρωτότυπα υπογεγραμμένες και να αποστέλλονται ως σκαναρισμένα αρχεία. Το email αποστέλλεται αποκλειστικά από το email του/της υποψηφίου/ας που έχει δηλωθεί ως στοιχεία επικοινωνίας τόσο στην πρόταση, όσο και στην υπεύθυνη δήλωση που αποστέλλεται.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...