PsychologyNow Team

7 νέες θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους από τον ΕΛΚΕ του ΑΠΘ

7 νέες θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους από τον ΕΛΚΕ του ΑΠΘ

PsychologyNow Team

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-θράκης, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) προτίθεται να αναθέσει σε εννέα (9) άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-θράκης, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ. και από Εθνικούς πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Ευαγγελία Τρέσσου, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος δημοτικής Εκπαίδευσης προτίθεται να αναθέσει σε εννέα (9) άτομα για συνολικά διάστημα έως τις 31/08/2018 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 110218.15€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦπΑ και των νόμιμων κρατήσεων), και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

1. Ψυχολόγοι / 4 άτομα 

Τέσσερα (4) άτομα για παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην κοινότητα και στα σχολεία στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας


2. Ψυχολόγοι / 3 άτομα 

Τρία (3) άτομα για παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην κοινότητα και στα σχολεία στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

3. Εμψυχωτής καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στη θεματική του θεάτρου / 1 άτομο

4. Διαμεσολαβητής  / 1 άτομο

 

Απαιτούμενα Προσόντα - Κριτήρια

Πτυχίο Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου ή ομότιμων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τουλάχιστον δέκα (10) μήνες αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η υποβολή των προτάσεων (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) και λοιπών δκαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στη διεύθυνση: 3η Σεπτεμβρίου, Πύργος Παιδαγωγικής, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, 2ος Όροφος, τκ 56124, Θεσσαλονίκη, τις ώρες 09:00 έως 12:00 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος του Επιστημονικώς Υπεύθυνου του έργου.

Προθεσμία υποβολής: 13/01/2017 και ώρα 12:00

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310 991239/1244.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΠΘ.

Κατεβάστε την Αίτηση Υποβολής Πρότασης εδώ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...