PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους κ.α στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

Θέσεις εργασίας για Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους κ.α στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 24 Οκτωβρίου 2022.


Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά εξήντα τρία (63) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων», που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 35 , στον 1ο όροφο στο γραφείο Πρωτοκόλλου από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00μ.μ.

είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: smekyada@athens.gr

Ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων έχει ορισθεί το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη, 13-10-2022 έως και τη Δευτέρα, 24-10-2022.

Δείτε την Προκήρυξη

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΜΕ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...