PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό / Ψυχολόγο στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό / Ψυχολόγο στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 30 Ιουνίου 2022.


Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο υλοποίησης στεγαστικού προγράμματος που θα οριστεί έπειτα από υποβολή σε πρόσκληση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου το οποίο υλοποιεί ο φορέας και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αναζητά συνεργάτες/ριες για την ακόλουθη εργασίας: Κοινωνικός Λειτουργός / Ψυχολόγος.

Διαδικασία & Ημερομηνία αποστολής βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του φορέα CV@nostos.org.gr από 24/06/2022 έως 30/06/2022 διευκρινίζοντας ότι απαντούν στην παραπάνω ανακοίνωση συμπληρώνοντας το σχετικό κωδικό θέσης.

Ο φορέας θα εξετάζει τις αιτήσεις με τη σειρά που έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα καλεί σε συνέντευξη τους/τις ενδιαφερόμενους μέχρι την κάλυψη των κενών θέσεων ή των εκάστοτε αναγκών που προκύπτουν. Δικαιολογητικά θα προσκομίζουν μόνο όσοι/ες επιλεχθούν για τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

Δείτε την Προκήρυξη

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...