PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στην Κάριτας Ελλάς

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στην Κάριτας Ελλάς

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 22 Ιουνίου 2022.


Η Κάριτας Ελλάς, ενεργώντας δυνάμει σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου και λαβαίνοντας υπόψη της τα όσα ορίζονται στα άρθρα 2, 3, 4, 13 και 20 του Καταστατικού της, προκηρύττει την πλήρωση μίας (1) θέσης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Έργου με πλήρη απασχόληση και με την ειδικότητα: «Ψυχολόγος» ο/η οποίος/α θα απασχοληθεί στο αναφερόμενο Φιλανθρωπικό Σωματείο με την επωνυμία «Κάριτας Ελλάς», στο παρακάτω περιγραφόμενο σε περίληψη Έργο:

Τίτλος Έργου: «Ψυχο-κοινωνική Υποστήριξη και Δράσεις ένταξης στην Ελλάδα (P .528 -2022 -001)»

Σύντομη Περιγραφή: Ο γενικός σκοπός του έργου είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης συμπεριλαμβανομένων κοινωνικών, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων 2 ενσωμάτωσης στην Αθήνα. Επίσης η ψυχοκοινωνική υποστήριξη, η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων ευπαθών ομάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Συνοδευτική Επιστολή, β) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην Eλληνική γλώσσα και γ) Δήλωση Συναίνεσης. Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση job.caritas3@caritas.gr και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης Ψ 06/2022.

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Δείτε την Προκήρυξη

Κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...