PsychologyNow Team

Μάιος: μήνας ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία

Μάιος: μήνας ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία

PsychologyNow Team

Αυτό το μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να μεταδώσεις το μήνυμα της ψυχικής υγείας με όποιον τρόπο μπορείς!


Όμως αυτός ο μήνας είναι κάτι περισσότερο από μία ευαισθητοποίηση: σε παροτρύνει να πάρεις τη δική σου ψυχική υγεία στα χέρια σου και να επικεντρωθείς στην ψυχική ευεξία σου. Δες 4 τρόπους με τους οποίους μπορείς να υποστηρίξεις την ψυχική υγεία αυτό το μήνα.

  1. Δυνάμωσε τη φωνή σου και υποστήριξε την αλλαγή. Μίλα για την ψυχική υγεία, έλα σε επαφή με τους υπεύθυνους στο δήμο σου και μείνε ενήμερος για τα έκτακτα πολιτικά νέα. Εσύ έχεις τη δύναμη να καταρρίψεις το στίγμα και να δημιουργήσεις ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον για όσους αγωνίζονται με τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας.
  2. Δώσε το παράδειγμα και προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σου. Η αυτοφροντίδα είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία σου και την ικανότητά σου να υποστηρίζεις τους άλλους. Θέσε την ψυχική σου υγεία ως προτεραιότητα για να δώσεις θετικό παράδειγμα στους άλλους.
  3. Απόλαυσε την ψυχική ευεξία. Αγκάλιασε και εκτίμησε το ταξίδι της ψυχικής ευεξίας σου. Να είσαι υπερήφανος για τα βήματα που έχεις κάνει για να δώσεις προτεραιότητα στην ψυχική υγεία σου και να εμπνεύσεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
  4. Κάνε τη διαφορά και δήλωσε συμμετοχή σε μία οργάνωση ή φορέα που σχετίζεται με την ψυχική υγεία.
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...