Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δρ. Νάντια Πέππα

Η Νάντια Πέππα είναι κλινική ερευνήτρια, με διδακτορικό στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία από το πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (University of Southampton, UK). Η διδακτορική της διατριβή διερεύνησε την συννοσηρότητα μεταξύ της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και διαταραχές διαγωγής και αντικοινωνικής, βίαιης συμπεριφοράς σε παιδιά και εφήβους. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο από το πανεπιστήμιο του Ντάραμ (Durham University, UK) και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας από το πανεπιστήμιο του Σάρεï (University of Surrey). 

Εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον, στην έρευνα για τον καρκίνο του παχέως εντέρου, συμβάλλοντας σε επιστημονικές μελέτες και κλινικές δοκιμές. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα κλινικής γενετικής του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Σέφιλντ (Sheffield) σε ερευνητικά προγράμματα για τη νόσο του Χάντινγκτον (Huntington’s Disease). Επίσης έχει κλινική ερευνητική εμπειρία στην διάγνωση ψυχιατριακών διαταραχών.

Κλινική ερευνήτρια – Διδάκτωρ Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας (PhD)


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
konstantinapeppa@gmail.com
Κοινωνικά Δίκτυα :

O καλύτερος φίλος του καρκίνου δεν είναι ο θάνατος, αλλά ο φόβος

Εάν μπορέσετε να συγκρατήσετε μια μόνο σκέψη από αυτό το άρθρο, ας είναι η εξής: ο καλύτερος φίλος του καρκίνου δεν είναι ο θάνατος, αλλά ο φόβος. Άς υποθέσουμε οτι κάνετε κάποιες εξετάσεις, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεστε και τόσο καλά στην υγεία σας. Πηγαίνετε λοιπόν στον γιατρό και σας...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...