Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

alexandros litos

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Msc Αιγηνίτειο Νοσοκομείο.

  • Επιστημονικός Συνεργάτης Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας
  • Γνωσιακός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής
  • Συστημική-Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Επιστημονικός Συνεργάτης Psychologynow.gr (αμισθί)

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
alexandroslitos@yahoo.gr

Ψυχικές Διαταραχές κατά την Λοχεία

Η ψυχική υγεία της μητέρας είναι σημαντική όχι μόνον για την ίδια αλλά και για το έμβρυο. Ως Λοχεία (pospartum) ορίζεται, κατά κανόνα η περίοδος 1-έτους μετά τον τοκετό. Αποτελεί διάστημα μεγάλης ευαλωτότητας για την ψυχική υγεία της γυναίκας: ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 13% όλων των εισαγωγών σε ψυχιατρικές κλινικές γίνεται κατά

Η παγίδα των υψηλών προσδοκιών στη θεραπευτική σχέση

Οι υψηλές προσδοκίες σε μία θεραπευτική σχέση αφορούν εκατέρωθεν και τον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο. Μπορεί να αποτελούν στοιχείο της ίδιας της προσωπικότητας του ατόμου (θεραπευτής και θεραπευόμενος) ή μπορεί να είναι αποτέλεσμα μετάδοσης* κατά την ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Πρώτον, οι υψηλές προσδοκίες από την πλευρά του θεραπευτή μπορούν να απευθύνονται:i) στον

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...