Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ελένη Χαρούλη

Η Ελένη Χαρούλη ολοκληρώνοντας τις βασικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία, στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ως ασκούμενη εκπαιδεύτηκε στην συμβουλευτική εφήβων, ενηλίκων (ατομικές συναντήσεις) και οικογένειας σε θέματα εξαρτήσεων από ουσίες, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο.

Εργάζεται ως συμβουλευτική ψυχολόγος με παιδιά και εφήβους που εντάσσονται στο φάσμα του αυτισμού και άλλων αναπτυξιακών διαταραχών, μαθησιακών και συναισθηματικών δυσκολιών. Παρέχει επίσης υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ψυχολόγος- ΜSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΕΚΠΑ-ΔΠΘ)


Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο :
6980233073
Email :
echaroulipsy@yahoo.com
Ιστότοπος :
http://www.pickupthethread.eu/
Κοινωνικά Δίκτυα :

Θεραπευτική Συμμαχία: Πως η σχέση ανάμεσα σε θεραπευτή και θεραπευόμενο οδηγεί στην αλλαγή

Από τον Αριστοτέλη και το ρητό με το οποίο ορίζει τον άνθρωπο ως “φύσει πολιτικόν ζώον” μέχρι τον κατ’οίκον περιορισμό που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, αναζητώντας διαρκώς τρόπους επικοινωνίας και απομακρυσμένης συσχέτισης με αγαπημένα πρόσωπα, επαληθεύεται η βαθύτερη υπαρξιακή μας ανάγκη για αλληλεπίδραση. Η ποιότητα των σχέσεων ενός ανθρώπου αποτελεί συχνά...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...