PsychologyNow Team

Βιβλιοπροτάσεις: Βραχεία Θεραπεία με Ζευγάρια: Η Συνθετική Προσέγγιση

Βιβλιοπροτάσεις: Βραχεία Θεραπεία με Ζευγάρια: Η Συνθετική Προσέγγιση

PsychologyNow Team

Εκπαιδευόμενοι και επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές και σύμβουλοι ψυχικής υγείας θα βρουν σε αυτό το βιβλίο μια νέα, προσιτή και δυναμική προσέγγιση στη βραχεία θεραπεία με ζευγάρια.


VraxeiaTherapZeugaria esΠολλές προβληματικές συμπεριφορές στις σχέσεις μπορούν να θεωρηθούν προσπάθειες για εύρεση λύσης στον πόνο και τη θλίψη. Αυτός ο οδηγός θεραπείας βασίζεται στη σημαντική κλινική πείρα των συγγραφέων και στη συνθετική τους προσέγγιση που συνενώνει ιδέες από την ανθρωπιστική, αναλυτική και γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Η προσέγγιση των συγγραφέων βασίζεται σε μια αναπτυξιακή προοπτική που σχετίζεται με το ιστορικό των συντρόφων μέχρι την παρούσα τους κατάσταση. Η μέθοδος βοηθάει τα ζευγάρια να βελτιστοποιήσουν τις καλύτερες πλευρές της σχέσης τους, αντί να παραμένουν "κολλημένα" σε επαναλαμβανόμενες, μη παραγωγικές διαδικασίες.

Αυτό το βιβλίο συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και περιέχει αρκετά επεξηγηματικά κλινικά παραδείγματα, καθώς και ένα πραγματικό ιστορικό ζευγαριού που περιγράφει συνοπτικά τη θεραπευτική διαδικασία από την αρχή ως το τέλος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Παραγγείλτε το βιβλίο εδώ -> Βραχεία Θεραπεία με Ζευγάρια: Η Συνθετική Προσέγγιση 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...