PsychologyNow Team

Προβολή ταινίας "Αμυγδαλιά" & συζήτηση με μέλη του Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές (Hearing Voices)

Προβολή ταινίας "Αμυγδαλιά" & συζήτηση με μέλη του Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές (Hearing Voices)

PsychologyNow Team

Σας περιμένουμε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:30 στο νέο χώρο του Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές / Hearing Voices, Αιθαλίδου 11, κοντά στα σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Ιωάννη. Θα βρεθούμε από κοντά τηρώντας τα μέτρα προστασίας με ασφάλεια, να μοιραστούμε τις σκέψεις, τα βλέμματα και τις αφηγήσεις μας μετά την προβολή της ταινίας “ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ”.


Θα ακολουθήσει για όσες και όσους επιθυμούν και έρθουν εγκαίρως στο χώρο ένα βιωματικό εργαστήριο μαζί με την σκηνοθέτιδα Χριστίνα Φοίβη & την Μιρέλλα Κορομπίλια συνεργάτη του PsychologyNow.gr. Η βραδιά θα συνεχίσει με καφενέ-μπαρ για κουβέντα και παρέα. Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια από την σκηνοθέτιδα για την πορεία αύτης της συνάντησης:

Το Σεπτέμβριο του 2020 αρχίσαμε μία συζήτηση με την Νουρ Σέικ και την Μαρίνα Λυκοβουνιώτη από το Δίκτυο Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές -Hearing Voices Network of Athens για το βίωμα των φωνών και την Amygdaliá Film / Αμυγδαλιά Ταινία στο Cine Trianon. Ποια βιώματα φωνών φέρουμε μαζί μας; Ποιες φωνές ακούμε μέσα στην ταινία και τι σημαίνουν για όσες τις έχουμε βιώσει και τις βιώνουμε; Τι εμπειρίες και σχέσεις δημιουργούνται μέσα από αυτή τη διαδικασία αναστοχασμού και διαλόγου γύρω από τις ιστορίες μας;

AmygdaliaTainia e1

Εκείνη την εποχή, και μετά από πρόσκληση της Μιρέλλας Κορομπίλια, ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε με την Νουρ, την ομάδα των Συνηχήσεων (https://synixiseis.gr/) και μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων εμπλουτίζοντας τις αφηγήσεις και να δημιουργήσουμε συλλογικούς χώρους για να ακουστούν βιώματα, ανάγκες, ερωτήματα γύρω από την ξενότητα, τις πολλαπλές μορφές της, και τους τρόπους κατασκευής της.

AmygdaliaTainia e2

Έτσι κάπως φτάνουμε στην επόμενη προβολή της "Αμυγδαλιάς" αυτό το Σάββατο 11/12, 7.30μμ στο στο νέο χώρο του Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές / Hearing Voices, Αιθαλίδου 11, κοντά στα σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Ιωάννη. Θα χαρούμε πολύ να βρεθούμε από κοντά, να μοιραστούμε μαζί μια βραδιά με Προβολή της ταινίας “ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ”, εργαστήριο & καφενέ-μπαρ στο Δίκτυο Ακούγοντας Φωνές.

Μετά την προβολή σας προσκαλούμε να συζητήσουμε μαζί μέσα από ένα βιωματικό εργαστήριο μαζί με την Μιρέλλα Κορομπίλια. Η βραδιά θα συνεχίσει με καφενέ-μπαρ για κουβέντα και παρέα. Σας περιμένουμε!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...