PsychologyNow Team

Σούπερκραχ – Το Μεγάλο Κόλπο με τη Διεθνή Οικονομία, στο Σύγχρονο Θέατρο

Σούπερκραχ – Το Μεγάλο Κόλπο με τη Διεθνή Οικονομία, στο Σύγχρονο Θέατρο

PsychologyNow Team
εικόνα από την παράσταση Σούπερκραχ

Το PsychologyNow.gr σε συνεργασία με την Εταιρία Θεάτρου "Οίστρος", δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν το Σάββατο 17 Μαρτίου την παράσταση "ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", στο Σύγχρονο Θέατρο, με έκπτωση 20% στην αρχική τιμή του εισιτηρίου. 


Το Σάββατο 17 Μαρτίου οι αναγνώστες του PsychologyNow.gr θα μπορούν να παρακολουθήσουν το έργο ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧ στο ΣΥΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ με έκπτωση 20% κάνοντας τηλ. κράτηση και να συμμετέχουν ενεργά όσοι επιθυμούν μετά το τέλος της παράστασης στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με τους συντελεστές του έργου και την ψυχοθεραπεύτρια Μιρέλλα Κορομπίλια συνεργάτιδα του site.

Οκτώ ηθοποιοί ζωντανεύουν στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου το πολυδιαβασμένο graphic novel του Darryl Cunningham ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧ –ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, σε σκηνοθεσία Μαργαρίτας Καστρινού και Γιάννη Μιχαλόπουλου. 

Δέκα σχεδόν χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και ενώ όλοι βιώνουμε ακόμη την επίδρασή της, η Εταιρεία Θεάτρου Οίστρος κάνει μια παράσταση για όσα συμβαίνουν στην Οικονομία και στην καθημερινότητά μας, με χιούμορ, φαντασία και διεισδυτική ματιά. Και όλα αυτά με κύριο όχημα το σωματικό δημιουργικό θέατρο.

superkrax1

superkrax2

Η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελληνική κοινωνία αποτελεί τον παράγοντα πολλών ανατροπών με συνέπειες στο ατομικό αλλά και στο συλλογικό επίπεδο λειτουργίας των πολιτών. Η ζωή, όπως και η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου εν μέρη είναι δομημένες και πάνω στην εργασία και την οικονομική επιφάνεια, η οποία συντελεί στο προσδιορισμό της ταυτότητας και της εικόνας εαυτού. Κάποιες από τις συνέπειες της “κρίσης” είναι η αύξηση των σωματικών και ψυχικών διαταραχών.

superkrax3

Το έργο θέτει τα εξής ερωτήματα:

Ποιος έχει δίκιο ή άδικο δεν έχει σημασία, μάλλον. Τελικά, μπορούμε να μετατρέψουμε τη φιλοσοφία μας σε στάση ζωής; Ποιά είναι η ψυχολογική βάση των πολιτικών-προσωπικών μας επιλογών; Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουμε κατεύθυνση ακόμα κι αν αναγνωρίζουμε πως οι επιλογές μας δεν λειτουργούν αποτελεσματικά; Ο άνθρωπός του σήμερα επιλέγει την μοναξιά;

superkrax4

Δείτε την Παράσταση με έκπτωση 20% μόνο για τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr
Το PsychologyNow.gr σε συνεργασία με την Εταιρία Θεάτρου "Οίστρος", δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν το Σάββατο 17 Μαρτίου την παράσταση "ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", στο Σύγχρονο Θέατρο, με έκπτωση 20% στην αρχική τιμή του εισιτηρίου. Oι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210 3464380.

Η συμμετοχή σας στη συζήτηση όπου θα ακολουθήσει μέτα την παράσταση με τους συντελεστές του έργου και τη ψυχολόγο Μιρέλλα Κορομπίλια θα γεννήσει νέα ερωτήματα και θα εμπλουτίσει τις απαντήσεις στα παραπάνω. Ελάτε να μοιραστούμε τα στερέοτυπα,τους φόβους και τις αφηγήσεις ζώης που μας ορίζουν πάνω στην σκηνή της ζωής.

Πληροφορίες
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ (Ευμολπιδών 45, Γκάζι, 210 3464380)
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 19.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 15 ευρώ
Φοιτητικό: 10 ευρώ
Ατέλεια / Ανέργων: 5 ευρώ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...