PsychologyNow Team

5ο Συμπόσιο Εικαστικής Ψυχοθεραπείας: "Το Μεταμορφωτικό Αντικείμενο στην Τέχνη, την Ψυχοθεραπεία και την Κοινωνία"

5ο Συμπόσιο Εικαστικής Ψυχοθεραπείας: "Το Μεταμορφωτικό Αντικείμενο στην Τέχνη, την Ψυχοθεραπεία και την Κοινωνία"

PsychologyNow Team

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει το 5ο Συμπόσιο Εικαστικής Ψυχοθεραπείας με θέμα "Το Μεταμορφωτικό Αντικείμενο στην Τέχνη, την Ψυχοθεραπεία και την Κοινωνία".


5oSymposioEikastikisPsyxotherapeias ful

To συμπόσιο θα λάβει χώρα στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2019 στο κτήριο IB της σχολής Μωραΐτη στην Αλσούπολη, Νέα Ιωνία (Καποδιστρίου 104 και Ελευθερίας 2).

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, βιωματικά εργαστήρια, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Το Συμπόσιο θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους επιφανείς επιστήμονες, μεταξύ των οποίων η κα. Marilia Aisenstein Αβέρωφ (Διδάσκουσα Αναλύτρια της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας Παρισίων και της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας), η κα. Νιζέττα Δ. Αναγνωστοπούλου (Ψυχολόγος, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια, Ιδρύτρια του Κέντρου Τέχνης & Ψυχοθεραπείας), ο κ. Γρηγόρης Βασλαματζής (καθηγητής Ψυχιατρικής, Διδάσκων Αναλυτής της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας), ο κ. Αλέξης Κόκκος (Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), ο κ. Δημήτρης Κυριαζής (Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος-Ψυχαναλυτής, Τακτικό μέλος και π. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας), ο κ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος (Καθηγητής Κοινωνικής Εργασίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), κ.α.

Εξαιρετική στιγμή για το Συμπόσιο θα αποτελέσει η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Τα χέρια του ζώντος Θεού» της Marion Milner (Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ) από τους Marilia Aisenstein Αβέρωφ, Δημήτρη Κυριαζή και Νιζέττα Δ. Αναγνωστοπούλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε το Δελτίο Συμμετοχής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...