PsychologyNow Team

14ο «State of the Art» Πανελλήνιο Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής

14ο «State of the Art» Πανελλήνιο Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής

PsychologyNow Team

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2021.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Panellhnio Synedrio State ART eΑγαπητές/οι φίλες/οι,

Πέρασε ένας χρόνος γεµάτος πρωτόγνωρες εµπειρίες που «γεννά» µία νέα πραγµατικότητα. Το αποτύπωµα της πανδηµίας στα παιδιά και τους εφήβους είναι σηµαντικό να διερευνάται, να καταγράφεται και να περιορίζονται οι αρνητικές επιπτώσεις, καθώς και να φωτίζονται οι ευκαιρίες που «κρύβουν» οι προκλήσεις.

Το 14ο «State of the Art» Πανελλήνιο Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής πραγµατοποιείται µε τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), του Επιστηµονικού Οργανισµού «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» και του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» www.youth-msc.gr στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2021.

Τελεί υπό την αιγίδα σηµαντικών φορέων (Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας Π.Ο.Υ., Διεθνής Οργάνωση για την Υγεία των Εφήβων), και συµβάλλει σηµαντικά το επιστηµονικό δυναµικό της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/µίου Αθηνών, Νοσοκοµείο Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού».

Στο φετινό πρόγραµµα παρουσιάζονται όπως κάθε χρόνο ενδιαφέρουσες ερευνητικές εργασίες, ενώ η θεµατολογία των διαλέξεων και συµποσίων είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη καλύπτοντας πολλές πτυχές της ζωής των σηµερινών παιδιών στις ηµέρες Covid-19. Γίνεται παρουσίαση των προγραµµάτων κατάρτισης και παρέµβασης/βελτίωσης µε συγκεκριµένες προτάσεις. Η συµµετοχή οργανώσεων γονέων, προσωπικές µαρτυρίες και η συµµετοχή των ίδιων των εφήβων δίνει µοναδικές ευκαιρίες εµβάθυνσης και διεύρυνσης της επιστηµονικής σκέψης.

Η συµµετοχή είναι ελεύθερη και χορηγούνται µόρια συνεχιζόµενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα σε φυσικό χώρο και διαδικτυακά, ανάλογα και µε την ισχύουσα συνθήκη σχετικά µε την προάσπιση της Δηµόσιας Υγείας. Θα χαρούµε ιδιαίτερα να µας τιµήσετε µε την παρουσία σας.

 

Εκ µέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Με τιµή,

Η Πρόεδρος

Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής ΕΚΠΑ
Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής
Κλινικής Παν/µίου Αθηνών

Η Αντιπρόεδρος

Άρτεµις Τσίτσικα Αναπλ.Καθηγήτρια
Παιδιατρικής - Εφηβικής Ιατρικής
Επιστ. Υπεύθυνος Μ.Ε.Υ.

Δείτε το Πρόγραμμα.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...