PsychologyNow Team

59ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνεδρίο

59ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνεδρίο

PsychologyNow Team

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 15 - 17 Οκτωβρίου 2021 στο Συνεδριακό Ξενοδοχείο Divani Caravel.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη διοργάνωση του 59ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 15-17 Οκτωβρίου 2021. Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο από το χώρο τους.

Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο από το χώρο τους.

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021εγγραφές θα γίνονται δεκτές με το ίδιο κόστος που θα ισχύει και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...