Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

TetraetesProgrKESYTHES eΤο Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής θεραπείας (European Family Therapy Association, EFTA). Οι απόφοιτοι του προγράμματος παίρνουν πιστοποίηση ως οικογενειακοί θεραπευτές από την EFTA και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ανθρωπιστικών επιστημών και επιστημών υγείας, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι και εκπαιδευτικοί.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση σε θέματα ψυχικής υγείας με βάση τη συστημική προσέγγιση και κλινική εκπαίδευση, πρακτική άσκηση, προσωπική ανάπτυξη και εποπτεία.

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά το μήνα Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Για όσους είναι από άλλη πόλη, ένα μέρος των μαθημάτων θα γίνεται διαδικτυακά. Όσοι εκπαιδευόμενοι βρίσκονται στην Αθήνα και πλησίον των Αθηνών τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνονται στο γραφείο Κε.Συ.Θε.Σ στην ΑθήναΚαραϊσκάκη 28, Μοναστηράκι, ενώ όσοι βρίσκονται στα Ιωάννινα και από κοντινές περιοχές τα μαθήματα θα γίνονται στο γραφείο Ιωαννίνων: Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14.

Οι εγγραφές διαρκούν όλο τον Φεβρουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 26510 70434, 215 215 1946 ή με email στο: kesythes@gmail.com

Εξαιτίας των τελευταίων μέτρων για τον COVID-19, τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω εγκεκριμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (Zoom).

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...