PsychologyNow Team

WEBINAR «Ο Ρόλος του Κλινικού Ψυχολόγου στην Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων»

WEBINAR «Ο Ρόλος του Κλινικού Ψυχολόγου στην Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων»

PsychologyNow Team

Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργανώνει ένα σημαντικό webinar, εστιάζοντας στον παρεμβατικό ρόλο και τη συμβολή του κλινικού ψυχολόγου τόσο ως προς την κατανόηση της χρήσης και της εξάρτησης, όσο και ως προς το δρόμο προς την απεξάρτηση, με προσκεκλημένους ομιλητές από την Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ & το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.


Το Webinar με θέμα “Ο ρόλος του Κλινικού Ψυχολόγου στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων” αποτελείται από τους παρακάτω βασικούς θεματικούς άξονες:

  • ΜΕΡΟΣ Α: «Το πλαίσιο λειτουργίας της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ: Ο ρόλος του Κλινικού Ψυχολόγου”, με ομιλήτρια την κ. Δέσποινα Βελέντζα, Κλινική Ψυχολόγο της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ.
  • ΜΕΡΟΣ Β: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία και η εμπειρία της απεξάρτησης για εφήβους και τις οικογένειές τους. Ένα θεραπευτικό ταξίδι προς την καθαρή ζωή», με ομιλήτριες τις κ.κ. Κυρατσω Σκοδρογιαννη, Κοινωνική Λειτουργός / Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ & την Ειρήνη Κλησιαρχη, απόφοιτη του Mediterranean College, Ψυχολόγο στην επαγγελματική ιδιότητα, η οποία ανήκει στο προσωπικό θεραπείας στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Θεραπείας Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.   

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube

ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ &

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η παρακολούθηση του webinar σου εξασφαλίζει Βεβαίωση Παρακολούθησης με την προϋπόθεση να δηλώσεις συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...