PsychologyNow Team

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου

PsychologyNow Team

Το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου του ΓΝΑ" Ο Ευαγγελισμός" διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και τους φοιτητές των αντίστοιχων τμημάτων.


Έναρξη σεμιναρίου Παρασκευή 18/10/2019 12 μ.μ. στο Δώμα του Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στο ΔΩΜΑ, κτίριο ΑΧΕΠΑ, 11ος όροφος , σύμφωνα με το πρόγραμμα και ώρα 12.00 - 14.00 (αυστηρά)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, νοσηλευτές κ.α.), καθώς και σε φοιτητές των σχετικών ειδικοτήτων. Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν 18/10/2019 στις 11πμ - 12μμ στο χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου. Εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τον αριθμό χωρητι κότητας του Δώματος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πρόθεση μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να το παρακολουθήσουν.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης (απαιτούνται 8 παρουσίες για την λήψη βεβαίωσης).

Δείτε το Πρόγραμμα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...