PsychologyNow Team

Προκήρυξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών''

Προκήρυξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών''

PsychologyNow Team

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών», διάρκειας τριών (3) εξαμήνων, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.


Η έναρξη των μαθημάτων του νέου κύκλου του Π.Μ.Σ. θα γίνει εντός του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και περιλαμβάνει τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Ο αριθμός των εισακτέων είναι κατ’ ανώτατο όριο 45 (σαράντα πέντε).

Η εγγραφή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών συνεπάγεται συνεισφορά κάθε Μεταπτυχιακού Φοιτητή στα σχετικά λειτουργικά έξοδα, η οποία ανέρχεται σε 1.000 (χίλια) ευρώ ανά εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από 2/09/2019 έως 23/09/2019 στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ., Αλεξανδρουπόλεως 25, 1ος όροφος, τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 11:30-13:30

Θερμή παράκληση για την έγκαιρη προσέλευση των υποψηφίων. Ο συνωστισμός για κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας τις τελευταίες ημέρες μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των υποψηφίων, η οποία θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας και εντός του προαναφερθέντος ωραρίου.

Δείτε την Προκήρυξη

Δείτε την Αίτηση Υποψηφιότητας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 1,2,3,4,5


Πηγή: school.med.uoa.gr

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...