PsychologyNow Team

Προκήρυξη εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής | Πάντειο Πανεπιστήμιο

Προκήρυξη εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής | Πάντειο Πανεπιστήμιο

PsychologyNow Team

Προκήρυξη εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής στα γνωστικά αντικείμενα
1. Ψυχολογικοί παράγοντες στη διαμόρφωση συμπεριφορών πρόληψης του καρκίνου
2. Ψυχολογικοί παράγοντες στην προσαρμογή του ογκολογικού ασθενούς στην αρρώστια (επιδράσεις σε επίπεδο ζεύγους).


Καλούνται οι υποψήφιοι διδάκτορες του Παντείου Πανεπιστημίου, που επιθυμούν να αποκτήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό για πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες , να στείλουν στο phduregister@panteion.gr τα κάτωθι στοιχεία:

Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Ημερομηνία γέννησης
ΑΜΚΑ
Κινητό τηλέφωνο
Email

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει ως πρωταρχικό σκοπό την διαμόρφωση ερευνητών για την προαγωγή της επιστήμης και την ανάπτυξη των εφαρμογών στο πεδίο της Ψυχολογίας. Στόχος είναι οι υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος Ψυχολογίας να παράγουν πρωτότυπη και καινοτόμο επιστημονική έρευνα σε όλους τους τομείς/αντικείμενα που θεραπεύει το τμήμα, ώστε να είναι σε θέση να διεξάγουν μια ανεξάρτητη και πρωτότυπη ερευνητική δραστηριότητα.

Με τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος και υπό την καθοδήγηση του Επιβλέποντος τους οι ΥΔ είναι δυνατόν να εμπλουτίσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία, συνδράμοντας περιστασιακά σε επικουρική διδασκαλία και συστηματικά σε ερευνητικές δραστηριότητες του Τμήματος.

Η δομή, η οργάνωση, η λειτουργία και η αξιολόγηση του Προγράμματος Εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, διέπονται από τις διατάξεις του νόμου 4485/2017 (ΦΕΚ 114/4-8-2017), καθώς και από τις διατάξεις του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών, όπως αυτός καταρτίστηκε µε απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος (31/01/2018), εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του Παντείου Πανεπιστημίου, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του Τμήματος και κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι διατάξεις του κανονισμού εκπόνησης διδακτορικής διατριβής εξειδικεύουν και συμπληρώνουν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις διδακτορικές σπουδές και ενσωματώνουν τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων συλλογικών οργάνων του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η γλώσσα συγγραφής και υποστήριξης της διδακτορικής διατριβής είναι η Ελληνική. Είναι δυνατή η συγγραφή και υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής σε άλλη γλώσσα.

Η διδακτορική διατριβή ακολουθεί τη δομή και τη μορφολογία που περιγράφεται αναλυτικά στην τελευταία έκδοση του οδηγού συγγραφής της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (American Psychology Association)

Δείτε περισσότερα

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...