PsychologyNow Team

Εντατικό Εξάμηνο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Εντατικό Εξάμηνο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

PsychologyNow Team

Η Γνωστική (ή Γνωσιακή) Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία μπορεί να λειτουργήσει τόσο ατομικά, όσο και με οικογένειες ή ομάδες. Η θεραπεία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθήσει τον καθένα, ανεξάρτητα από σωματική ικανότητα, πολιτισμική καταγωγή, φυλή, φύλο ή σεξουαλική προτίμηση.


Γνωσιακή ή Γνωστική θεραπεία (CT), ή γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (CBT) αναπτύχθηκε από τον Δρ Aaron T. Beck και είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας στην οποία ο θεραπευτής και ο ασθενής συνεργάζονται ως ομάδα για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν το γνωσιακό μοντέλο για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους με την αλλαγή στις σκέψεις, στη συμπεριφορά, και στις συναισθηματικές αντιδράσεις τους.

Η θεραπεία συνήθως εστιάζεται στις δυσκολίες του εδώ και τώρα και βασίζεται στην ανάπτυξη μιας κοινής ανάμεσα στον θεραπευτή και τον ασθενή άποψης για τα προβλήματα του ασθενούς. Η διαδικασία αυτή οδηγεί στον καθορισμό των προσωπικών και άμεσων στόχων και στρατηγικών στη θεραπεία, κάτι το οποίο συνεχώς παρακολουθείται και αξιολογείται.

Η Γνωστική (ή Γνωσιακή) Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία μπορεί να λειτουργήσει τόσο ατομικά, όσο και με οικογένειες ή ομάδες. Η θεραπεία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθήσει τον καθένα, ανεξάρτητα από σωματική ικανότητα, πολιτισμική καταγωγή, φυλή, φύλο ή σεξουαλική προτίμηση.

Οι Γνωστικοί Συμπεριφορικοί Ψυχοθεραπευτές στοχεύουν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να πετύχουν τις επιθυμητές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτονται, αισθάνονται και συμπεριφέρονται.

Η εκπαίδευσή αυτή θα καλύψει βασικές θεωρίες οι οποίες θα μας προσφέρουν χώρο για προβληματισμό και αναζήτηση.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται μία φορά τον μήνα
Παρασκευή 18:00-22:00
Σάββατο 10:00-18:00
Κυριακή 10:00-18:00

Σε περίπτωση που κάποιος δεν δύναται να το παρακολουθήσει τις συγκεκριμένες ώρες, μπορούμε να στείλουμε την απομαγνητοφώνηση των μαθημάτων.

Κόστος προγράμματος: 150 ευρώ/μήνα
Διάρκεια: 6 μήνες

Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 12-13-14
ΜΑΡΤΙΟΣ 12-13-14
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 02-03-04
ΜΑΙΟΣ 21-22-23
ΙΟΥΝΙΟΣ 25-26-27
ΙΟΥΛΙΟΣ 02-03-04

Οι απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ανασυνδυασμένης – Εκλεκτικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν και να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους, με το Πιστοποιητικό Εντατικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), από το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού GLOBAL CERT, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο από το Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης NOCN (ο οποίος δραστηριοποιείται από 180 χώρες παγκοσμίως).
Με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση οι απόφοιτοι του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ αποκτούν ένα ισχυρό Βρετανικό Πιστοποιητικό με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Τα πιστοποιητικά εκδίδονται από το NOCN και χορηγούνται από τη GLOBAL CERΤ.

Στο χώρο του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ θα διεξάγονται εξετάσεις πιστοποίησης. Πιστοποιημένος επιτηρητής της GLOBAL CERT θα παρίσταται στη διάρκεια των εξετάσεων. Μετά την επιτυχής ολοκλήρωση των εξετάσεων θα δοθούν στους επιτυχόντες πιστοποιητικά εξειδίκευσης.

«Με αυτόν τον τρόπο θα κατοχυρώνονται και θα επισφραγίζονται οι γνώσεις που έχουν αποκτηθεί!»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ." είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ: 56557 / 2017), πιστοποιημένο από την BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy) και συνεργάτης του NOCN, του μεγαλύτερου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης, για το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας.

Επίσης, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και είναι αναγνωρισμένο από τον Σύλλογο Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. (Ελληνική Εταιρεία Ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής – Εκλεκτικής Ψυχοθεραπείας).

Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Δηλώσετε συμμετοχή εδώ
bit.ly/343gaRg

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR2801710410006041149005153
EUROBANK IBAN: GR8802600920000160200099132
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε: όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας στο info@kethesy.gr

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Τηλ. 215 5151681 - 6936504508
**στις περιόδους με περιορισμούς για υγειονομικούς λόγους ισχύουν τα εκάστοτε κυβερνητικά μέτρα και αποφάσεις.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...