PsychologyNow Team

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία στη διάθεση της Πολιτείας

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία στη διάθεση της Πολιτείας

PsychologyNow Team

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με ανακοίνωσή της, βρίσκεται στη διάθεση της Πολιτείας για την παροχή τεχνογνωσίας και υπηρεσιών.


Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία εκφράζει την οδύνη της για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες αλλά και για τις τεράστιες καταστροφές που άφησε η πύρινη λαίλαπα.

Ημέρες πένθους και περισυλλογής αλλά και ετοιμότητας για την αρωγή των τραυματιών, των ανθρώπων που έχασαν συγγενείς και φίλους ή βρέθηκαν σε ανάγκη στέγασης και υποστήριξης των βασικών τους αναγκών.

Καλούμε τους συναδέλφους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κάλυψη αναγκών που προκύπτουν από αυτή την καταστροφή. Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία είναι στη διάθεση της Πολιτείας για την παροχή τεχνογνωσίας και υπηρεσιών ως προς την αντιμετώπιση των ψυχολογικών επιπτώσεων στους επιζώντες και τους συγγενείς των θυμάτων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνδράμει υλικά τις υγειονομικές και άλλες ανάγκες των πυρόπληκτων, των οικογενειών τους και των ομάδων διάσωσης και αρωγής που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...