PsychologyNow Team

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σπάνια εξομολόγηση – «Ένιωθα πολύ μόνος, βίωσα κατάθλιψη»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σπάνια εξομολόγηση – «Ένιωθα πολύ μόνος, βίωσα κατάθλιψη»

PsychologyNow Team

Μία σπάνια εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Alpha 989 Radio.


Μέσα από το «Πρωινό» της Δευτέρας προβλήθηκε απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στην Έλλη Σπυροπούλου, όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε με τι θα ήθελε να ασχοληθεί όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στο τένις αλλά και την κατάθλιψη που βίωσε εξαιτίας της πανδημίας.

Έχω δημιουργήσει μέχρι στιγμής χόμπι εκτός τένις, που μου έχουν δώσει δυνατότητες, για παράδειγμα η φωτογραφία και τον Κινηματογράφο, με τον οποίο ασχολούμαι πολύ και μου αρέσει. Το έχω εξελίξει σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου, το έχω μεταφέρει από χόμπι σε ένα εισόδημα, το οποίο δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί, είπε.

Μόλις πριν μερικούς μήνες υπέγραψα συμβόλαιο με μια εταιρεία η οποία ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου στο να δημιουργήσω μια σειρά για αυτούς, το πώς είναι να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο παίζοντας τένις, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε σχετικά: Κορωνοϊός και οι επιπτώσεις του στην ψυχική υγεία


«Ένιωθα πολύ μόνος – Βίωσα κατάθλιψη»

Παράλληλα παραδέχθηκε πως η πανδημία τον έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα, όπως όλους.

Υπήρχαν στιγμές μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν θα το κρύψω, που ένιωσα κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Ένιωθα πολύ μόνος, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, με επηρέασε σε συγκεκριμένα σημεία πέρυσι και λίγο φέτος, κατέληξε.


Το άρθρο αναδημοσιεύτεαι από το www.tovima.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Διαβαστε ακομη

Βρείτε μας στα...