PsychologyNow Team

3ο μηνιαίο Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία - “Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι”

3ο μηνιαίο Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία - “Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι”

PsychologyNow Team

Η ομάδα των “Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι” διοργανώνουν το 3ο μηνιαίο Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία, το οποίο για λόγους προστασίας του κοινού θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Χορηγός Επικοινωνίας: PsychologyNow.gr.


Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι: “Άτομα - Κοινωνία - Θεσμοί : Σύνδεση και Συνεργασίες σε έναν Μεταβαλλόμενο Κόσμο” και επιλέχθηκε με στόχο να αναδείξει την ιδέα της σύνδεσης και το όφελος των συνεργασιών σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα.

Θα εστιάσει πάνω σε πέντε τομείς, στους οποίους οι Humanlinks έχουν ενδιαφέρον και αναπτύ- σουν διάφορα προγράμματα.

  1. Στην Ψυχική Υγεία με έμφαση στην ψυχική ανθεκτικότητα και στην σχέση μας με τον εαυτό και τους άλλους
  2. Το Περιβάλλον, επιδιώκοντας την ανάδειξη μιας βαθύτερης κατανόησης και προσέγγισης της σχέσης μας με αυτό.
  3. Την Εκπαίδευση, ως μέρος μιας διαδικασίας που συνδέει τα μέλη που συμμετέχουν άμεσα και την αλληλεπίδραση με την κοινότητα καθώς και την παρουσίαση εναλλακτικών μορφών εκπαί- δευσης
  4. Την αναζήτηση και την εξερεύνηση της Συνείδησης, από την πλευρά της Επιστήμης κυρίως από τον τομέα των Νευροεπιστημών και της Φυσικής.
  5. Εργασιακό Περιβάλλον εστιάζοντας στις σχέσεις μέσα σε αυτό, την αντιμετώπιση της επαγ- γελματική εξουθένωσης και την ανάπτυξη μιας ατμόσφαιρας δημιουργίας και ευμερίας.

Για τον κάθε τομέα αντιστοιχεί μια εβδομάδα εκδηλώσεων οι οποίες έχουν κατανεμηθεί και θα λάβουν χώρα σταθερά τις ημέρες: Τρίτη και Πέμπτη, 20:00 με 21:30 και Κυριακή, 11:00 - 13:30.

Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες και επαγγελματίες με βαθιά εμπειρία ο καθένας στον το- μέα του κυρίως όμως συγχρονίζονται στο όραμα και στην διάθεση των humanlinks για έναν πιο ειλικρινή και πιο όμορφο κόσμο.

Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα υπάρχει πάνω στην κάθε εκδήλωση το ανάλογο link όπου ο κα- θένας θα μπορεί να συνδέεται και να μπαίνει αυτόματα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές προς το κοινό.

Δείτε το Πρόγραμμα

Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι

Πληροφορίες
https://festival.humanlinks.gr/

https://www.facebook.com/3rdhumanlinksfestival2020
Mail: info.humanlinks@gmail.com
Τηλ: +30 69 44357 506

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...