PsychologyNow Team

2η Ανοιχτή Ψηφιακή Εκδήλωση- Webinar με θέμα: «Η πρόληψη της αυτοκτονίας σε περιόδους κρίσης»

2η Ανοιχτή Ψηφιακή Εκδήλωση- Webinar με θέμα: «Η πρόληψη της αυτοκτονίας σε περιόδους κρίσης»

PsychologyNow Team

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου από τις 6μ.μ. ως τις 8 μ.μ. το Κέντρο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας διοργανώνει τη 2η Ανοιχτή Ψηφιακή Εκδήλωση- Webinar με θέμα «Η πρόληψη της αυτοκτονίας σε περιόδους κρίσης». Ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Κατσαδώρος, ψυχίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας & της 24ωρης Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία - 1018.


Η εκδήλωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για ένα από τα μείζονα ζητήματα δημόσιας υγείας, την αυτοκτονία και τις επιπτώσεις που έχει σε πολλαπλά περιβάλλοντα και επίπεδα (νοσοκομεία, εργασιακοί χώροι, μετρό, φυλακές, άτομα τρίτης ηλικίας, κ.α.).

Γνωρίζοντας, ότι περισσότερο από το 90% των αυτοκτονιών θα μπορούσε να προληφθεί, το webinar φιλοδοξεί να μεταφέρει τη γνώση και να προτείνει στρατηγικές προκειμένου να μειωθεί ο αυξανόμενος αριθμός των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών.

Η παρακολούθηση της ομιλίας είναι δωρεάν και διεξάγεται στο πλαίσιο κύκλου εκπαιδευτικών ομιλιών από το Κέντρο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.

Eγγραφείτε εδώ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...