PsychologyNow Team

Σεμινάρια γονέων στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια γονέων στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

PsychologyNow Team

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά.


ProtypaMegalwnontasPaidia eΈτσι, μέσα στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας σχολείου - οικογένειας, διοργανώνουν για δέκατη πέμπτη συνεχή χρονιά τις «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».

Στις συναντήσεις αυτές καθηγητές πανεπιστημίου, επιστήμονες, και άλλες επαγγελματικές ειδικότητες που σχετίζονται με το παιδί, την οικογένεια και τις ανάγκες τους, συζητούν και αναλύουν θέματα καθημερινά που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σε σχέση με τον γνωστό - άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.

Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 12 Φεβρουαρίου έως και τις 29 Απριλίου 2020, από τις 18:30 έως τις 20:30, θα συναντιόμαστε στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας, στους Ελαιώνες Πυλαίας, για να ακούσουμε καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες και να αφουγκραστούμε, να συζητήσουμε και να εκφράσουμε τις απορίες και τους ιδιαίτερους προβληματισμούς μας.

 

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συναντήσεις απευθύνονται σε όλους τους γονείς της πόλης μας, που μπορούν να συμμετέχουν σε όσες από αυτές επιθυμούν. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, ενώ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στον χώρο του σχολείου.

Πιστεύουμε, ότι η συμμετοχή και η συνεργασία των γονέων θα συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής, της ανάπτυξης και της συμπεριφοράς των παιδιών μας. Γι αυτό παρακαλούμε όλους να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του σχολείου ή στο e-mail: seminaria@protypa.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των Σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο link https://www.protypa.gr/frontend/article.php?aid=2484&cid=53

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...