PsychologyNow Team

Webinar της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής Παν/μιου Αθηνών: "Ψυχοεκπαίδευση, Covid 19 και Χρόνια Νόσος: Ο Διαβήτης σήμερα"

Webinar της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής Παν/μιου Αθηνών: "Ψυχοεκπαίδευση, Covid 19 και Χρόνια Νόσος: Ο Διαβήτης σήμερα"

PsychologyNow Team

Η Α' Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ διοργανώνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30, webinar με θέμα "Ψυχοεκπαίδευση, Covid 19 και Χρόνια Νόσος: Ο Διαβήτης σήμερα" το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πάσχοντες από Διαβήτη τύπου Ι και τύπου ΙΙ, στους φροντιστές τους, καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου της υγείας.


Δεδομένου ότι η πανδημική κρίση επιβαρύνει με επιπλέον ψυχικό φόρτο άτομα με υποκείμενα νοσήματα, στόχος της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής είναι η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας νοσούντων και φροντιστών, μέσω της παροχής έγκυρης και ασφαλούς επιστημονικής ενημέρωσης.

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις οδηγίες σύνδεσης, τη θεματολογία και τoυς ομιλητές του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Για όσους συμμετέχοντες επιθυμούν θα δoθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Το webinar υλοποιείται στο πλαίσιο ευρύτερου Προγράμματος 10 Δράσεων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής υπό τον τίτλο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς» και οργανώνεται από την Α' Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών-Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, και δεδομένου ότι έπεται σειρά διαδικτυακών δράσεων που ενδιαφέρουν τα μέλη των φορέων, συλλόγων ή/και υπηρεσιών σας, μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://atticaspirit.gr/

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη. Δεν απαιτείται προεγγραφή.

Δείτε το Πρόγραμμα.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...