banner2
psychologist-banner-2
thumb

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό ή Ψυχολόγο και δύο (2) Κοινωνικούς Επιστήμονες στην ΑμΚΕ Δύναμη Ζωής

- Αγγελίες εργασίας
21 Δεκεμβρίου 2020

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 27/12/2020.


Η ΑμΚΕ Δύναμη Ζωής ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου για το Πρόγραμμα με τίτλο «ESTIA II: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cv@dynamizois.gr τα δικαιολογητικά του πίνακα Β΄ και του παραρτήματος Α΄ και να συμπληρώσουν στο θέμα το ονοματεπώνυμο τους και τον κωδικό της θέσης που αιτούνται.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από τις 19/12/2020 και λήγει στις 27/12/2020. Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι εννέα (9) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την Πρόσκληση.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Παρακολούθηση σχολίων
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Νεότερο
Το πιο παλιό Περισσότεροι ψήφοι
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια