PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό στο Κ.Ε.Θ.Ι

Θέση εργασίας για ένα (1) ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό στο Κ.Ε.Θ.Ι

PsychologyNow Team

Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020.


Το Κ.Ε.Θ.Ι. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1)  ατόμου για την κάλυψη παροδικών αναγκών του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, για τις ανάγκες του Συμβουλευτικού Κέντρου Μυτιλήνης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 «Στελέχωση και λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Μυτιλήνης» της Πράξης με τίτλο «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε περιφερειακό επίπεδο (Συμβουλευτικό Κέντρο Μυτιλήνης)» με Κωδικό  ΟΠΣ 5000640 στο Ε.Π. «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Διάρκεια Σύμβαση: Από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι δώδεκα (12) μήνες με ανανέωση ή παράτασης έως το τέλος του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να ενημερωθούν από το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «02.12.2019», να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kethi@kethi.gr).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ήτοι: 

Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...