PsychologyNow Team

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Ψυχολόγου στο Κέντρο Ημέρας στο κέντρο της πόλης» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Ψυχολόγου στο Κέντρο Ημέρας στο κέντρο της πόλης» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

PsychologyNow Team

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Ψυχολόγου με μεταπτυχιακή ειδίκευση με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης στο Κεντρο Ημερας …. στο κέντρο της πόλης» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.), καλεί ενδιαφερόμενους για πρόσληψη ΠΕ ψυχολόγου με μεταπτυχιακή ειδίκευση με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.

Όπως προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης (οχτώ ωρών ημερησίως – πρωινό ή/και απογευματινό) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών.

Υποβολή αιτήσεων - βιογραφικών:
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, υποχρεωτικά και ΜΟΝΟ την αίτηση συμμετοχής και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, μέχρι και τις 04/04/2018 ώρα 16:00 (καταληκτική ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή παράδοσης στα γραφεία) στη Διεύθυνση: «ΕΚΗ-«ΚΚΔ» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε., Ηπείρου 41, Αθήνα, Τ.Κ. 104.39».

Σημειώνεται ότι από την καταληκτική ημερομηνία 04/04/2018 θα υπάρχει αναμονή για παραλαβή αιτήσεων με σφραγίδα ταχυδρομείου την 04/04/2018 μέχρι και 12/04/2018. Όσες αιτήσεις περιέλθουν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Στις 13-4-2018 η Επιτροπή Αξιολόγησης θα συνέλθει και θα εκκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία.

Πληροφορίες:
Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας - «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε., Ηπείρου 41, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 10:00 – 15:00, τηλ. 210-88.18.946, κ. Μίνα Τώρου.
από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.pepsaee.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...