PsychologyNow Team

Θέση Εργασίας για μία/έναν Ψυχολόγο | Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας

Θέση Εργασίας για μία/έναν Ψυχολόγο | Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας

PsychologyNow Team

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει μία/έναν (1) ψυχολόγο για το χρονικό διάστημα 21 Μαρτίου- 30 Ιουνίου 2018 (με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας) για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος παρέμβασης και ψυχολογικής υποστήριξης προσφύγων σε αστικές περιοχές που υλοποιεί από κοινού με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (International Rescue Committee-IRC).


Ως υποχρεωτικά προσόντα ορίζονται α) εμπειρία σε προσφυγικό πληθυσμό (παιδιά και ενήλικες) β) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) γνώση αγγλικών.

 Η θέση είναι μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου και αφορά στην περιοχή της Αττικής. Οι υποψήφιες/οι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική  διεύθυνση ekpsatti@otenet.gr (υπόψιν Νίκης Δαρμογιάννη) έως τις 10 Μαρτίου 2018.

Για την ορθή αξιολόγηση και επάρκεια των απαιτούμενων γνώσεων, η Εταιρία δύναται να εφαρμόσει τεστ αξιολόγησης.

Παρακαλούμε αποστείλετε αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών, αποδεικτικά προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο δικαιολογητικό για την υποστήριξη της υποψηφιότητας, έως τις 5 Μαρτίου 2018, είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ekpsfoki@otenet.gr, είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 13, Άμφισσα Τ.Κ. 33100.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...