PsychologyNow Team

Προκήρυξη θέσης Ψυχιάτρου από τον φορέα "Ανάσα Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές"

Προκήρυξη θέσης Ψυχιάτρου από τον φορέα "Ανάσα Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές"

PsychologyNow Team

Υποβολή αιτήσεων ως τις 18 Ιουλίου 2017 στις 18.00.


Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται μία διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διατροφολόγο και επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, η ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ προκηρύσσει μία θέση Ψυχιάτρου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εξαρτημένη σχέση εργασίας, μερικής απασχόλησης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μαζί με την αίτηση, είναι:
1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Φωτοαντίγραφα πτυχίων
4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
5. Πιστοποιητικό εγγραφής στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο
6. Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας
7. Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις

Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως την 18η Ιουλίου 2017 στις 18.00. Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την επιστημονική ομάδα/επιτροπή επιλογής προσωπικού και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν θετικά.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 19/7 έως 26/7/2017 στα γραφείατης ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ. Η πρόσκληση θα δημοσιευτεί ξανά εάν προκύψει ανάγκη.
Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως (9:00-18:00) στην διεύθυνση: «Λ. Συγγρού 36-38 Αθήνα ΤΚ 11742», Υπόψη κας Κωνσταντίνας Καρανικολού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ». Τα δικαιολογητικάμπορούν επίσης να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση anasa07@otenet.gr.

Kατεβάστε την αίτηση εδώ


Πηγή: Aνάσα

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...