PsychologyNow Team

Ανακοίνωση Ψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ

Ανακοίνωση Ψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ

PsychologyNow Team

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πρόσφατα προκηρύχθηκαν 2 μόνιμες θέσεις επιμελητών Β’ για την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.


Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική  τουΗρακλείου βρίσκεται  σεμιαδυναμική ανάπτυξης, ακόμη και σε αυτή τη περίοδο της«κρίσης».

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια:

  • έχει αναπτυχθεί πιλοτική κινητή μονάδα, η οποία μετά από πρόταση της   7ηςΥΠΕ βρίσκεται σε διαδικασίαθεσμοθέτησης
  • λειτουργεί 2ετές σεμινάριο ψυχοθεραπείας σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική κλινική τωνΑθηνών
  • έχει γίνει έναρξη λειτουργίας της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, που είναι η δεύτερη Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική στηνΕλλάδα
  • έχει αρχίσει η λειτουργία νευροψυχολογικού ιατρείου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Νευροψυχολογίας κ. Π.Σίμου
  • βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας μονάδας ECT καθώς έχει ήδη αγοραστεί ο εξοπλισμός και έχει εκπαιδευτεί το απαραίτητοπροσωπικό
  • πρόσφατα εγκρίθηκε από την 7η ΥΠΕ η δημιουργία ολοκληρωμένου Κέντρου Ημέρας για ηλικιωμένους ασθενείς με άνοια – Νόσο Alzheimer’s στο νομό Ηρακλείου, σε σύμπραξη με την εταιρία Νόσου Alzheimer’s και συναφών διαταραχών του νομού Ηρακλείου«Αλληλεγγύη»

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Ιουνίου 2016. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες, με τη Γραμματεία της κλινικής (Email: secrpse@med.uoc.gr), ή άμεσα με τον Καθηγητή Ψυχιατρικής και Διευθυντή της κλινικής κο Αλέξανδρο Βγόντζα (Email: avgontzas@psu.edu).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...