banner2
psychologist-banner-2
thumb

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 (20.06.2022), και ώρα 14:00. 


Ο Ειδικός Λογαριασμός του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου (Ψυχολόγος), για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «”Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019″ το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του ΕΠ “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. (κωδ. έργου ΕΛΚΕ 80733).

Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους της Περιφέρειας Κρήτης τόσο ανά Περιφερειακή Ενότητα όσο και ανά Δήμο για την παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης στους ωφελούμενους του προγράμματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες Κοινωνικές Υπηρεσίες των συμπραττόμενων εταίρων, για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, καθώς και εκπαίδευσης ωφελούμενων σε θέματα διατροφής προκειμένου για την περαιτέρω ενίσχυση των οικογενειών δικαιούχων του Προγράμματος ΤΕΒΑ 2018 – 2020 και την παρεμπόδιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού μέσα από την συμβουλευτική, την εκπαίδευση και τον οικογενειακό προγραμματισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο https://elke.hmu.gr/Aithseis/7041_03062022.aspx τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet) που διαθέτουν οι υποψήφιοι για την είσοδό τους σε αυτή προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση των υποψηφίων. Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης δίνονται στην παραπάνω διεύθυνση.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής ορίζεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 (20.06.2022), και ώρα 14:00.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Επιστημονικά Υπεύθυνη: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗ Τηλ. 2810379518 email: mpapadakaki@hmu.gr

Δείτε την Πρόσκληση.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Παρακολούθηση σχολίων
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Νεότερο
Το πιο παλιό Περισσότεροι ψήφοι
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια