banner2
psychologist-banner-2
thumb

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχολόγους, δύο (2) Κοινωνικούς Λειτουργούς, ένα (1) Ψυχίατρο κ.α. στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 10/6/2022.


Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση των Υποέργων: 1. «Υπηρεσίες ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας μέσω της ενίσχυσης τομεοποιημένων μονάδων Ψυχικής Υγείας» και 2.«Πρόγραμμα ενίσχυσης εξειδικευμένων υπηρεσιών Ενίσχυση Κινητών Μονάδων για την παροχή παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ.Ν. Λάρισας, Τσακάλωφ 1, Τ.Κ. 41221, ΛΑΡΙΣΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Βασίλειου Σταμουλόπουλου και κας Κωνσταντινιάς Σεϊτάνη (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2413504331 – 327).

Η προθεσμία ταχυδρομικής υποβολής των αιτήσεων με συστημένη επιστολή είναι δέκα (10) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει την από Τετάρτη 01-06-2022 έως και Παρασκευή 10-06-2022.

Δείτε την Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.1

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Παρακολούθηση σχολίων
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Νεότερο
Το πιο παλιό Περισσότεροι ψήφοι
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια