PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 24 Ιανουαρίου 2022. 


Ο Δήμος Γλυφάδας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (prosopiko@glyfada.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Γλυφάδας, Άλσους 15, Τ.Κ. 16675 Γλυφάδα, Διεύθυνση Διοικητικού – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Υπόψη του Αναπλ. Προϊσταμένου κ. Νικολαϊδη Δημ. (τηλ. Επικοινωνίας : 2132025221-222).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δήμου Γλυφάδας και στον διαδικτυακό τόπο αυτού (www.glyfada.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 14-01-2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.12

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...