PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Γραφείο Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού»

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Γραφείο Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021.


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων (ψυχολόγος, επιμελητής ανηλίκων) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ – «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΑΘΗΝΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Μεσογείων 96, 115 27 Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Υποστηρικτικών Λειτουργιών Δικαιοσύνης (Α8), υπόψη κας Παπαδημητρακοπούλου Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 210.9811067).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα και στον διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.ministryofjustice.gr), στο κατάστημα του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού» Αθηνών, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων και Παλαιού Φαλήρου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 και λήγει την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ 1

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...