PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Παιδαγωγό Ειδικής Αγωγής κ.α. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ στο Δήμο Ιεράπετρας

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Παιδαγωγό Ειδικής Αγωγής κ.α. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ στο Δήμο Ιεράπετρας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 18 Οκτωβρίου 2021.


ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» με τον τίτλο «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης, «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (περίοδος 2021-2022) στο ΝΠΔΔ «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» με τίτλο «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.A. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», που εδρεύει στην Ιεράπετρα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

*Η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας/δομή θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που τον/την διέπει, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το Σχολικό Έτος 2021-2022».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά (koinopolitia@ierapetra.gov.gr).

Τηλ. επικοινωνίας: 2842022200 κυρία Πλουσάκη Αρετή, Προϊσταμένη Τμήματος Υπηρεσιών Υποστήριξης.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την Προκήρυξη.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...