PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων N. Ρόδου | ΚΕΘΕΑ

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων N. Ρόδου | ΚΕΘΕΑ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12.00.


Το ΚΕΘΕΑ υλοποιεί την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων N. Ρόδου» και ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης.

1. Το Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων Ν. Ρόδου έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (παράνομων ή νόμιμων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές και των οποίων οι ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από υφιστάμενες δομές που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή (θεραπευτικές κοινότητες – μονάδες υποκατάστασης – κέντρα πρόληψης).

2. Η Κινητή Μονάδα (ΚΜ) αντιμετώπισης των εξαρτήσεων Ν. Ρόδου έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (παράνομων ή νόμιμων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): crete@kethea.gr μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο Τύπο και συγκεκριμένα από τις 4 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea. gr).

Δείτε την Πρόσκληση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...