PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 24 Ιουλίου 2021.


Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων (Ψυχολόγος, Νευρολόγος, Νοσηλευτής/τρια), για την υλοποίηση του υποέργου «Ανάπτυξη και Λειτουργία Ιατρείου Μνήμης και Νοητικών Λειτουργιών για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας» της Πράξης «Ανάπτυξη, λειτουργία και διασύνδεση Ιατρείων Μνήμης και Νοητικών Λειτουργιών στα Ψυχιατρικά ή Νευρολογικά Τμήματα Γενικών και Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων (Δράση 9iv.24.A.2)»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Γ.Ν. Καβάλας, Άγιος Σίλας, Τ.Κ. 65500, Καβάλα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Παπάκη Ζωής και κας Καρακάση Αικατερίνης (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2513501543-1596).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία ταχυδρομικής υποβολής των αιτήσεων με συστημένη επιστολή είναι δέκα (10) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει την από Πέμπτη 15-07-2021 έως και Σάββατο 24-07-2021.

Δείτε την Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ 1

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...